Full kalender...

Det är tur att jag har en stor kalender att skriva ner allt som ska göras var dag. Det händer något nästan varje dag som man ska iväg på eller fixa och tur är väl det. Då uppskattar man de där lata dagarna när man inte lyfter ett finger i onödan...

Idag började vi på babymassage och jag tror det är tack vare massagen som Cornelia sover så gott just nu. I natt där emot gick det inte att sova. Snuttan är så gasig i magen att hon vaknar en gång i timmen av att det gör ont i magen. Då får jag ta upp henne och guppa lite så kan hon få ut en prutt och sen somnar hon om igen...

Det som händer nu när stummpan är lite mer än 3 månader är att hon älskar att stå upp. Det har hon iof alltid gjort, men hon får aldrig nog. Det går även bra att ligga i vagnen nu så vi har kommit ut på lite promenader.. Just nu övar vi på att lära henne ta flaska så att hon kan det sen när mjölken börjar ta slut. Det går sakt men säkert framåt men tutten är ju favvon fortfarande.

Nu har vi även fixat lite mer i Cornelias rum, en spjälsäng har inhandlats och så har vi satt upp den fina sänghimmelen som hon fick av moster Anneli. Vi har även satt upp fjärilar på väggen så nu finns det lite mer att titta på där inne. = )


Kommentarer
Postat av: Anneli

Såå fint rum, älskar alla färger! Söta lilla Rambo ser ut att vara nöjd av att vara omsluten av sån skönhet. Längtar efter att få gosa med snuttan, inte långt kvar nu.

Puss!

2011-11-18 @ 15:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0