Familjen är allt

Ja jag ska inte skriva så mycket nu för jag är sjukt trött efter en intensiv jobbperiod som nu är slut och äntligen är jag ledig 3 dagar i rad. Det ska bli mycket vila, men vi får även besök av Caroline och Joel som befinner sig här nere i Skåne-land just nu. Så imorgon blir det en systerdag och dessutom har hon med sig Vaggen som Bäbis ska sova i sin första tid. Denna vagga har pappa och Micha gjort för ca 27 år sedan när Anneli föddes så den är inte ung längre. Och att bero på Mormor och Micha så fick jag jag ett paket idag som så klart inte var till mig utan till bäbis.. Det var ett jätte fint badlakan med en älva på och även en liten luva på den.. Jag ska fota och lägga ut den imorgon... = )

Som sagt var så är jag sjukt trött nu så det blir nog till att krypa ner i sängen nu.... = )

Trevlig helg och glad valborg på er alla.

Så här kanske bäbis kommer att se ut om hon blir lik sin mor... förhoppningsvis ärver hon vissa delar av sin far oxå som tillexempel förmågan att bli brun på sommaren... = )


Foglossning eller?

Tror att det Är foglossning som jag åkt på. Nu har jag haft ont i svanken, sittbenen och höfften i en vecka, och kan inte gå normalt, ta mig upp eller ner för trappor normalt och har ont när jag sover till och med.. Oböand är det bättre, och jag ska härda ut en vecka till och se vad som händer innan jag kontaktar min barnmorska... Det är egentligen inte så illa, jag har redan vant mig vid att vara rörlig som en 90 årig kärring så jag lider inte speciellt.. Men det skulle vara skönt att kunna ta en rask promenad igen..

Här kommer en dålig bild på magen som inte alls var stor den dagen... = (


Bättring

Har fått höra att jag är dålig på att uppdatera här på bloggen, och ja det kan jag väl hålla med om. men det är för att allt har varit bra och jag inte har inhandlat något nytt. Nu kan jag dock säga att något inte står rätt till. Har så jävla ont i svankanhöften.. ja typ där någon stans. Det började i söndags när jag, André, Nille , Lina och lille Max var ute och vandrade i naturreservatet Skäralid i typ 3 timmar.  Jag hade inte ont när vi väl var där och jag var bara allmänt glad och sprang omkring i skogen och var glad över att vi gått vilse en km åt fel håll.
Men sen dess har det bara blivit värre och nu är det svårt att gå upp för trapporna här hemma.. Men men får väl avvakta så kaske det går över.. Ska nog prova med tigerbalsam ikväll dock...

Jo en annan sak som inte är så bra heller är att stakars bäbis inte ens har hunnit komma ut och redan har hon varit med om 2 krockar. Den första var i vinteras och jag viste inte ens om att jag var gravid och nu idag så var det en äldre man som inte kunde köra som man ska i rondeller och bytte fil precis när jag kom körandes i den andra filen..

Aja. det gcik bra endå. en buckla på bilen och jag som kom till insikt att jag måste lugna ner mig lite när jag kör...

Nu ska vi åka till Bäbis farmor och farfar....


Glad Påsk.....

det rör på sig

ja nu börjar det bli riktigt kul att vara med barn och jag börjar verkligen se fram emot att få en liten flicka som SKA avguda mig och som jag ska få lära allt jag kan.. = ) Hon kommer bli ett perfekt barn... hehe

Kul sen när jag kommer komma till insikt att Jag inte får som Jag vill längre utan kommer få kompromissa en hel del... Aja det kommer bli så kul oavsett.

Bäbis är nu ca 29 cm lång och det betyder att hon bara får bli 20 cm till.. Både jag och André var 49 cm när vi föddes så jag tycker bäbis oxå kan hålla sig till den längden... Annars så rör det sig mer och mer där inne vilket känns kul.. Alla borde ha en varelse i magen som kan sparka lite då och då.. det är kul... = I

Nu ska jag in till Malmö med Marzena som jag inte träffat på flera år.. Hon ska oxå ha bebis så det kommer bli en hel dag med bebissnacka skulle jag tro... Jag hoppas på att göra lite spontana inköp oxå...


Ha det gött och hoppas speciellt Samira är nöjd med uppdateringen nu.. Vi ses ju vecka 20 och då ska du få se på mage.Bra eller dåligt köp?

Jag vill så gärna göra något här hemma, någon slags förberedning inför att bäbis kommer, men det är ju inte precis som att jag kan måla väggarna rosa och inreda ett barnrum. Nä istället har jag snöat in på en mysamningsgos fotölj som jag och bäbis kan gosa och sova middag i. = ) Det skulle ju får plats en fotölj vid balkongdörren och hus mysigt är det inte att sitta och njuta av solen som skiner in där.

Jag har nu hittat 2 fotöljer och ett bord i rotting som ser såå sköna ut. Men så vet jag inte om jag ska köpa rubbet för 500:- eller bara en fotölj, eller inget..?
Det finns ju plats för rubbet, men det kanske är onödigt.. Sen vet jag inte hur fräscha de går att hålla...
Får se om jag åker till Hässleholm imorgon och hämtar hem dem.

Vad tycker ni?


RSS 2.0