Älskar gymmet

Ja jag önskar att det var jag som fick komma iväg till ett gym och röra på fläsket men i det här fallet så är det Cornelia som ligger vid sitt babygym och hon Ääälskar det.. Det gör jag med för det ger mig tid till att gå på toa, äta frukost och blogga..  = )

Hon är såå duktig ocå när hon slår på skallrorna och ger ifrån sig små skratt när hon inser att det är hon själv som sätter dem i gungning. = )

Snart ska vi iväg till bvc på läkarbesök och sen blir det till att laga middag.. Fläskfilé och kantareller blir det idag. = )


6 veckor och underbar

Nu är lilla stumpan 6 veckor gammal och man börjar undra vad man egentligen gjort och vad som har hänt under dessa veckor.. Det är nog mer än man tror och minns.. = ) Det har ju inte blivit så mycket uppdatering här, men det kanske blir bättre. Nu är vi själva hemma jag och Cornelia, för André har börjat jobba igen..

Många tror jag tycker att det blir jobbigare att vara själv hemma med ett litet barn och inte ha sin partner där, men jag måste nog säga det motsatta... André är ju lite krävande han oxå så nu är det en person mindre att anpassa sig till.. Jag sätter upp en sak att göra varje dag och hinner jag med det så är jag nöjd, sen behöver jag inte ha dåligt samvete över något annat. Det kan vara så små saker som att tömma diskmaskinen, men det är nog bara bra att inte ha för höga krav på sig själv, för man hinner inte med allt man vill göra, det är bara att inse. Var sak har sin tid...

Här om kvällen tog lillan några små steg med pappas hjälp. Hon har även börjat göra mer och mer ljud som skulle kunna betyda något. Att ha ögonkontakt med folk gillar hon oxå. = )

Just det senaste uppdateringen från bvc visade att hon nu är 57 cm lång och väger 4645 g.
goes gaga

Idag har det varit en lite småjobbig dag.. Skruttan vill helt enkelt inte sova.. från kl 14 fram till 19 fick jag gå och vyssa och amma om vart annat, men hon ville aldrig somna ordentligt, och det gjorde mig väldigt trött. Jag hade hoppats på en liten eftermiddags lur, men ikke...

Nu sitter hon hos pappa med napp i munnen och har sovit lite gran iaf.. Hoppas på att natten blir lugn iaf.

Jag tror även att Cornelia lyssnat för mycket på Ladu gaga för nu börjar hon göra konstiga gaga poser så fort man ska ta kort oxå.. = )

Imorgon ska jag följa med Ellis och Ängla till babycafét och träffa en massa andra mammor och bäbisar... = )
Lite shopping kanske

På torsdag åker vi ju upp till Nyköping för att hälsa på och jag känner att det fattas lite i Cornelias garderob, så imorgo ska jag nog ta mig en tur på Kappahl där de just nu har så bedårande bäbiskläder. Det är framför allt lite tjockare tröjor hon behöver nu när det börjar bli kallare.

Här kommer mina favvosar...


RSS 2.0