vill ha...

Satt igår och gjorde lite reserch om barnvagnar.
Innan var jag helt inne på att jag ville ha en Crescent, men kom fram till att det får bli en Emmaljunga.

Men sen skulle man ju ta reda på vilken modell och vilket chassi.. Men det kom jag oxå fram till tillslut

classic sport heter modellen, och nu börjar jakten på en bättre begagnad sådan.

Även en first class babybilstol vill man ha oxå.  Men den köper vi ny.Nu är det bara en vecka kvar innan vi ska på ultraljud och titta på bäbis. Det ska bli jätte kul och jag hoppas att den finns kvar där inne och att den lever..

Känns kul att André ska få se den lille korven oxå.

Jag ska kunna känna rörelser från den nu, men jag är aldrig helt säker på om det jag känner är bäbis eller bara gas.. så hoppas denna vecka går fort nu, vilket det nog kommer göra då jag kommer att jobba varje dag fram tills dess.

= )

Jag kunde inte låta bli...

Denna helg har varit underbaaar.... Jag är botad. Jag mår bra nu. Efter många veckors lidande mår jag äntligen som en normal frisk människa igen. Illamåendet och problem med maten är över och jag känner mig piggare igen.

Jag känner mig för visso inte gravid längre, men det är tydligen vanligt under den här tiden.  Jag är i vecka 17 nu och det har väl börjat synas lite mer nu på magen.  Här om dagen var det en äldre utländsk man på jobbet som fråga.. När kommer bäbben..? Jag tror att det är många som ser och undrar men inte många som vågar säga något...

Så dennna helg har jag varit i Halmstad och hälsat på Samira och markus och deras katt mjau. Jag och Samira åkte till Ullared för att spendera några intensiva timmar i shoppingens teckan... Jag hade inget som jag direkt ville köpa och ville inte tillåta mig gå bananas bara för att det var billigt, så jag höll mig lugn och lyckades bara fylla en korg med saker för 600:-

Jag blev lite avskräckt när jag såg vissas överfulla vagnar och tänkte att det här är människor som inte är vid sina sinnens fulla bruk... Jag plockade iaf åt mig lite hårprodukter, godis, en glasskål, några trosor och den kunde jag inte bara låta bli att köpa några små bäbis saker....

Vi vet ju fortfarande inte om det blir en kille eller tjej, men jag försöker styra det genom tankakraft och ren vilja till att det ska bli en tjej.

Jag och samira skoja om att jag får en liten kille som jag döper till Pia och klär upp i rosa kläder och sparar ut långt hår på... = )

Totalt kostade alla baby kläderna 177:- och det tycker jag är okej pris..

Nu ska jag ta hand om disken och tvätten här hemma, sen blir det soffan..Jag har inga cravings.... bara begär...

Jag har stolt kunnat säga att jag inte har några cravings och det känns jätte skönt.. För jag vet att jag kommer bli tjock endå...

Men nu är det ju så att jag är så jäkla varm hela tiden och vad passar då bättre än en liten glass.. En glass (eller 2) går alltid ner och jag mår inte dåligt av glass. När jag inte kan äta något annat så går det alltid ner glass.

Jag får kanske erkänna att jag har köpt hem så att jag alltid har glass hemma nu... men Jag mår bra då.. och det är väl det som är det viktigaste..

Fan vad fet jag kommer bli... = (

Men det siter jag i nu...
lite baby stuffs

Jaa. man har ju börjat kolla runt på lite saker så smått, men det känns som att det är för tidigt att köpa något än.

Man ser knappt att jag är gravid, och jag kan fortfarande dölja det bra. Det är svårare att framhäva det på ett snyggt sett. Tycker mest bara att jag ser tjock ut..  Längtra tills jag kan ha en tajt tröja på mig eller en klänning och få visa bulan ordentligt.

Här är iaf några saker som vi kollat up på IKEA som vi vill ha.. Ska börja köpa saker efter det andra ultraljudet då man förhoppningsvis vet vad det blir för något och att den mår bra.. = )


Hur mår du?

Jo tack det är bra. Fast magen krånglar ju en del och jag känner rätt ofta att jag vill spy. Vet inte om jag är hungrig eller mätt. Och så är man ju trött mest helatiden... Inte så värtst positiv. Till råge på allt vill man ju dölja allt det här oxå och försöker ha en positiv inställning. Helst vill jag bara sluta jobba nu och bara ligga hemma tills det blir varmt och soligt ute igen.. Eller kanske åka på en solsemester....

Jag är i vecka 15 nu och sist jag var hos barnmorskan ville hon göra ett ultraljud för att kolla om jag var så långt gången som jag trodde. Okej då gör vi väl så då.. Det var lite oväntad reaktion jag kände.. För första gången kände jag mig glad på riktigt över hela graviditeten. Ungen var så söööt. och villd. Den sprattla omkring för inne som ett grodyngel, fast man såg hela ansiktet, armar, ben, fingrar och tår. Skönt att se att det vara var en oxå.. = )

Nästa gång det är dags är den 4/3 och då ska man kunna se lite mer, typ könet, och om förlossningsdatumet ska flyttas fram eller bak... Än så länge är det den 3 augusti som är beräknat, men det kan ju ändras väldigt mycket..
Själv låg jag kvar i mammas mage 3 veckor längre.

Nä nu måste jag äta lite glass.... = )


Måste man vara gravid för att tycka att det här är sött.. ? = )

RSS 2.0