35 dagar

Usch det låter ju inte bra.. Bara 35 dagar kvar innan bäbis kan komma och jag har precis gått från att fokusera på jobb till att nu fokusera på packa och flytta. På fredag får vi nyckeln till huset och då blir fokus att renovera. Sen kommer familjen ner och då vill man ju umgås och ha det bra. SEN kan jag lägga om fokus på att bäbis ska komma.. Hopas jag hinner bara. Imorgon blir det BVC för lite urinprov och annat vanligt med mätning av mage och lyssna på Bäbis snabba små hjärtslag. = )

Annars så är det ju bara frid och fröjd, den enda åkomman jag har är lite ont i bäckenbenet när jag ligger i sängen och vänder på mig...så jag håller tummarna att det inte blir värre än så här... Sen kommer ju förlossningen och det kommer nog räcka med obehag där...

här är lite saker jag vill köpa till bäbis...


169-: från unikdekor


35-: från inreda.com


490-: från inreda.com245-: från inreda.com

Vela hit och dit...

Jag vill att bäbis ska komma nu.. men nä usch vad hemskt om hon skulle komma nu. Vi är verkligen inte redo, men man längtar så..

För några dagar sen var jag hos barnmorskan, först på ultraljud och sen på ett rutinbesök.

Ultraljudet visa att allt såg bra ut och att skruttan väger ca 2,2 kg redan. dagen efter när barnmorskan skulle känna om hon var fixerad (vilket hon inte var) så trodde hon att bäbis var rätt så lång... Så det känns som att jag får ge upp min önskan om en liten bäbis... Jag hade hoppas på en 49 cm och 3200 g, men det är ju många veckor kvar så mycket kan hända..

Jag har fått journalen från både mig och Anneli när vi låg i mammas mage och jämför och försöker analysera allt jag kan... dock utan resultat. Det får vi se sen när bäbis kommer om det fanns något samband...

Jag är nu iaf i vecka 33 och har bara tre dagar kvar att jobba. Sen blir det till att fokusera om... Då är det packa som gäller och invänta den 1 Juli då vi får tillträde till huset... = )


En annan sak som jag velar om är det här med ryggmärgsbedövning.... ska man ta den eller inte... Det blir nog till att se hur det känns när jag väl är där...


Nu ska jag iväg till jobbet..

tack och hej...


på begäran

Jag vet att jag är dålig på det och ni har all rätt att tjata... Här kommer iaf en bild på bulan.

Ni kan även se att det som är i fokus är bakgrunden på vårt fina hem just nu. Flyttkartonger överallt och ingen ordning alls känns det som, men det går att leva så här ett tag till. 23 dagar kvar innan vi får tillträde till huset så det ska vi nog stå ut med..

Jag är för övrigt själv hemma med bäbis och katterna tills på söndag då André kommer hem från Sweden rock. Jag unnar honom det här och det var riktigt länge sen vi var ifrån varandra så här länge så det väl på tiden...


Vecka 31+5 tror jag det är idag...

2 månader, typ 8 veckor eller 61 dagar.

Jag gör inget annat än att gå och tänka på nedräkningar. Om två dagar är denna vecka slut och då är det bara två veckor kvar innan jag slutar jobba. Man kan oxå säga att jag bara har 11 jobbdagar kvar. Den 19 juni är alltså min sista jobbdag och därifrån är det bara fem dagar kvar till midsommar vilket oxå är väldigt trevligt. Exakt en vecka efter midsommarafton så flyttar vi in i huset och då blir det till att jobba igen. Vi vill ju hinna med att måla om allt invändigt och förhopningsvis göra det lite mysigt i alla rummen innan bäbis kommer. Men när hon kommer det vet vi ju inte riktigt... Hon är beräknad den 3 augusti, men jag tror det blir lite senare. typ den 7:e 9:e eller 13:e.... Har hon inte kommit då, vet jag inte vad jag gör... men jag ska säga till henne när vi är klara med allt och hon är välkommen ut, och eftersom hon ska bli en väluppfostrad liten dam så kommer hon lyda... = )

Idag har jag för övrigt haft en väldigt skön dag... har inte ens haft bh på mig på hela dagen... = )
Jag gick upp vid 9 tiden och käka frukost, sen la jag mig på golvet med öppna balkongdörrar och solade lite.. Tog en kall dusch och satte mig sen på en stol och sola ryggen.. Svettades lite till och tog en dusch till... Sen stekte jag lite pannkakor och åt nog en för mycket och drabbades av lätt matkoma. Jag la mig då i sängen och vilade en timme. Sen var klockan helt plötsligt 15:00 och jag fick lite ångest över att jag inte gjort någon nytta idag och att André snart kommer hem. Så jag drog fram min brudkista som är full med foton och teckningar och började packa ner i en flyttlåda.... Sen tröttnade jag på det och André kom hem.. Jag satte mig då på en sval balkong och läste alltföräldrar-tidningen som kom på posten...

Nu börjar jag känna mig lite piggare igen och ska nog packa några kartonger till.... Spotify är inställt på 50-60-tals musik så jag hoppas bäbis är vaken och kan ta till sig musiken... = )

Hitta fina overaller på en sida med billiga barnkläder.. dock lite tidigt att köpa overall nu... Men man blir ju sugen..


Lilla Myran kommer dessa ifrån och kostade 399:-

RSS 2.0