Bra eller dåligt köp?

Jag vill så gärna göra något här hemma, någon slags förberedning inför att bäbis kommer, men det är ju inte precis som att jag kan måla väggarna rosa och inreda ett barnrum. Nä istället har jag snöat in på en mysamningsgos fotölj som jag och bäbis kan gosa och sova middag i. = ) Det skulle ju får plats en fotölj vid balkongdörren och hus mysigt är det inte att sitta och njuta av solen som skiner in där.

Jag har nu hittat 2 fotöljer och ett bord i rotting som ser såå sköna ut. Men så vet jag inte om jag ska köpa rubbet för 500:- eller bara en fotölj, eller inget..?
Det finns ju plats för rubbet, men det kanske är onödigt.. Sen vet jag inte hur fräscha de går att hålla...
Får se om jag åker till Hässleholm imorgon och hämtar hem dem.

Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Samira

Ser ju supersköna ut Monki! Där kan du och bäbis gosa järnet :). Jag tycker du ska köpa hela setet, annars kan ju inte pappa André vara med och mysa...Massa kramar /Sp.s. Kolla din mail d.s.

2011-04-07 @ 13:47:40
Postat av: Anneli

Nja, jag tycker att du ska ha en sån här fotölj somm Hannah Graaf har. Pusspuss!http://www.mama.nu/blogg/hannahs-blogg/2009/03/19/en-fatolj/index.xml

2011-04-07 @ 13:54:11
Postat av: Sandra

Håller med Anneli där!!

Jag har haft en sån där fotölj som på bilden.. om du kanske minns det? Och den åker liksom runt.. eller ja, den kunnde liksom lätt tippa bakåt och det är inte bra om ni gör det ju! Bäbisen flyger ut genom balkongen.. herregud.. FARA!!!Ja tycker att du ska hitta en annan riktig mysig fotölj.. =) För idén var ju god och plats har ni! =)Längtar efter dig.. får prata snart!! =) PUSS!!

2011-04-07 @ 22:33:08
URL: http://sandranornberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0