Bättring

Har fått höra att jag är dålig på att uppdatera här på bloggen, och ja det kan jag väl hålla med om. men det är för att allt har varit bra och jag inte har inhandlat något nytt. Nu kan jag dock säga att något inte står rätt till. Har så jävla ont i svankanhöften.. ja typ där någon stans. Det började i söndags när jag, André, Nille , Lina och lille Max var ute och vandrade i naturreservatet Skäralid i typ 3 timmar.  Jag hade inte ont när vi väl var där och jag var bara allmänt glad och sprang omkring i skogen och var glad över att vi gått vilse en km åt fel håll.
Men sen dess har det bara blivit värre och nu är det svårt att gå upp för trapporna här hemma.. Men men får väl avvakta så kaske det går över.. Ska nog prova med tigerbalsam ikväll dock...

Jo en annan sak som inte är så bra heller är att stakars bäbis inte ens har hunnit komma ut och redan har hon varit med om 2 krockar. Den första var i vinteras och jag viste inte ens om att jag var gravid och nu idag så var det en äldre man som inte kunde köra som man ska i rondeller och bytte fil precis när jag kom körandes i den andra filen..

Aja. det gcik bra endå. en buckla på bilen och jag som kom till insikt att jag måste lugna ner mig lite när jag kör...

Nu ska vi åka till Bäbis farmor och farfar....


Glad Påsk.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0